За нас


Национални Aрхиви е частна компания с дългогодишен опит в сферата на управлението и съхранението на архиви и информация

От самото ни създаване през 2006 г. нашата мисия е да помогнем на бизнеса във важното и трудоемко, но странично за него занимание, каквото е архивирането.

С нас успявате да оптимизирате текущите си практики за съхранение, систематизиране и достъп до документите. Освобождаваме офис пространствата ви и защитаваме архива ви с висока степен на сигурност в специализираното ни архивохранилище. Изграждаме бутиково ад хок решение за всеки архив за мигновен дигитален достъп и видимост на документите по всяко време.

Защита, конфиденциалност, ефективност

Основният плюс за вас, нашите клиенти, е не само че намаляваме притесненията ви относно опазването на ценните и важни документи и информация, но и ускоряваме многократно намирането им. В резултат ви помагаме спокойно да се фокусирате върху целите си, спестявайки ресурсите и времето ви за неща, които не са основната ви дейност.

За изпълнението на услугите за документи на юридически и физически лица, държавен сектор и организации с нестопанска цел, притежаваме сертификати по интегрираната система от ISO стандарти 9001:27001 (Управление на качеството и Информационна сигурност). Национални Архиви е администратор на лични данни и работим в съответствие с българските и европейски регулации и GDPR. От 2013г. членуваме в най-голямата бизнес мрежа в света – ARIBA.

Вече над 200 компании от различни икономически сектори ни се довериха. Те успяха да променят начина си на работа и да съкратят разходите си с близо 50% за архивната дейност.

Сертификати

Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate

Бизнес партньори

Нашите партньори

  • Equinix лого
  • Lloyds лого
  • УниБИТ лого
  • Xerox logo
  • TadGroup logo

Звучи хубаво, нали? Ще се радваме да ви помогнем!