“Топли весели крачета” 2021 зарадва 107 деца от област Каварна. Кампания и резултати.

topli-veseli-kracheta

Всичко събрано бе дарено на сдружение “Василица”

Социално отговорната кампания “Топли весели крачета” 2021 на Национални Архиви се проведе за втора поредна година и отново успя да зарадва над 100 деца.

Тази година на фокус бяха 107 деца от област Каварна от селата Белгун, Спасово и Септемврийци. В кампанията се включиха десетки дарители от цялата страна, които помогнаха да съберем необходимата бройка обувки за периода 08.12.2021 – 31.12.2021г.

Добра новина е, че “Топли весели крачета” вече се утвърждава като инициатива, в която стотици хора намират смисъл, припознават я като своя кауза и я очакват.*

Специлани благодарности изказваме на всички за оказаната помощ! Обувките вече радват своите нови притежатели.

Резултати

107
Деца на възраст 2-14 години
139
Събрани чифта обувки
22
Индивидуални дарители
topli-veseli-kracheta-21

Топли весели крачета” е социално отговорна кампания на Национални Архиви, която се осъществява за втора поредна година. Целта е да свържем дарители, които имат запазен забравен чифт в гардероба си, с нуждаещи се деца от социално слаби семейства. В резултат децата успяват да прекарат настоящия зимен сезон без да се притесняват от студа или да закупуват зимна обувка, чиято цена е често пъти непосилна. Обувките, които събираме и даряваме са нови или изключително добре запазени – такива, които всяко дете би носило.

Снимки на някои от най-малките дарители

veseli-kracheta1
veseli-kracheta2

Включете се заедно
с нас!

heart

Our other campaigns