NATIONAL ARCHIVES
the best solution for your archives
Certified in
9001 quality
management
27001
ISMS
header image

Унищожаване на документи

Тъй като обемът на информацията продължава да расте, вероятността от загуба или нарушение също се увеличава. Ако просто изхвърлите документите, или използвате шредера в офиса, данните на вашите клиенти е възможно да попаднат в погрешни ръце и да изложат бизнеса ви на риск. Навременно унищожаване на активите, които съдържат лична или поверителна информация, независимо от формата, в която се срещат предпазва вашия бизнес: хартия, цели класьори с хартия, кредитни карти, банкови и лични карти, носители, твърди дискове, CD/DVD или други ИТ активи.

Услугите по унищожаване на Национални Архиви са надеждни и изключително гъвкави, за да могат да бъдат съобразени със специфичните изисквания на бизнеса ви.

Самият процес по унищожаване не е компрометиран в нито един момент и е сертфициран от LRQA – “Lloyd’s Register Quality Assurance” по интегрирания ISO стандарт 9001:27001 (Quality Management System:Information Quality System. Също така отговаря на изискванията по GDPR във връзка със защита на личните данни на физически лица.

Използвайки услугите ни, вие помагате на вашата организация да:

Днес работим с над 150 фирми, които ни повериха не само сигурното съхранение на документите си, но и отговорността да следим за законовия срок за опазването им.

Свържете се с нас, за да попитате кое е подходящото решение за вашия проект или разгледайте кои могат да бъдат различните опции:

Ние се грижим да намалите риска и защитите репутацията си.

Знаете ли, че има различни аспекти, които трябва да съобразите, преди да изберете кой и как ще унищожи вашите носители на информация?

Ако за първи път се налага да потърсите вариант за унищожаване на хартиени документи и/или други активи, ще откриете, че на пазара съществуват множество различни опции. Все пак, за да сте сигурни, че избраната компания ще бъде ваш доверен партньор в това начинание, уверете се, че тя е с добра репутация и ви спестява притеснения относно методите за унищожаване. Защо Национални Архиви е вашият избор на компания, която да предприеме това начинание: