Национални Архиви е отличена със “Златно сърце” за социалната кампания “Топли весели крачета”

Elena Mena

Национални Архиви получи “Златно сърце” на престижните годишни награди за благотворителност и КСО на сп. Business Lady. Отличието бе в категория “Подкрепа на хора в неравностойно положение” за кампанията “Топли весели крачета” и бе връчена от д-р Елеонора Лилова, председател на Държавна агенция за закрила на детето.

“Топли весели крачета” успя да зарадва 215 деца от 5 села със зимни обукви, хранителни продукти и дърва за огрев. В период от две седмици над 60 дарители и партньори от цялата страна се включиха.


“Благодарим на целия екип на компанията, на всички дарители и партньори за тяхната подкрепа! Те прегърнаха тази емоционална кампания и я направиха възможна.” – отбеляза при приемането на отличието Елена Мена, маркетинг мениджър на Национални Архиви.


Благодарим на всички колеги, дарители от цялата страна и партньори за тяхната подкрепа за тези деца! Ще се постараем да продължим да даряваме усмивки и топлина на всички дечица и хора, намиращи се в трудни моменти. Доброто съществува, когато сме заедно!


Повече за кампанията “Топли весели крачета”: https://nacorp-bg.com/campaigns/topli-veseli-kracheta-2020/


Авторски права © National Archives 2021