Национални Архиви е сред победителите в конкурса “Големите малки” 2021

Nacorp Award

Национални Архиви е сред победителите на тазгодишното издание на конкурса “Големите малки”.  Отличието е в категория “Устойчив бизнес” и ни бе дадено от Бойко Таков, председател на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.


От всички кандидатствали са избрани 10 малки български бизнеса с разнообразна сфера на дейност, но с голямо въздействие в развитието на обществото.

Наградата със сигурност ще ни помогне в мисията ни, вие сте партньор, тази инициатива е в подкрепа на всички нас предприемачите” – каза Карлос Мена.

Желанието ни е да съдействаме на все повече компании да имат достъп до архива и информацията си по максимално лесен и бърз начин, за да ги използват ефективно в оперативните си дейности и като мощно средство при взимане на решения за развитието си.


“24 часа” организира инициативата “Големите малки” за седма поредна година. Чрез наградата, на стойност 10 000 лв в печатните и онлайн издания на медията, “24 часа” помага на всички отличени бизнеси да използват своя глас, за да дадат смел пример как се постига промяна и как успяват.


Повече за конкурса, вижте на линка: https://www.24chasa.bg/novini/article/10236332

 

Авторски права © National Archives 2021