fbpx

Заявка по препоръка

Партньорска програма

Предоставяме всякакви решения за вашите архиви, за да помогнем на бизнеса ви да расте

Вие сте на страницата ни Партньорска Програма на Национални Архиви, защото ваш познат е разбрал, че търсите най-доброто решение за съхранение на вашите архиви.

Национални Архиви предоставя 360-градусови услуги по архивиране, съхранение, дигитализация и унищожаване.
Бързо. Сигурно. Надеждно.

Архивиране и съхранение на документите
Бърз достъп по всяко време
Гарантирана сигурност и спазени регулации

Представете ни се накратко

Как помагаме на нашите клиенти

  • „Изключително много благодарим на „Национални архиви“ за чудесното партньорство в този предизвикателен за нас проект, с огромен принос към един нов и съвременен начин за управление и съхранение на документите ни. Спечелиха ни със своя професионализъм и отдаденост в работата. Желаем им успехи!“

  • "Търговска Банка Д АД издига в свои приоритети обслужването на клиентите, конфорта и конфиденциалността. Национални Архиви ни помогна да намерим бързо необходимите документи, което е от изключителна важност за нашата институция и удовлетворение на клиентите при справки."

  • "Специфичната, отговорна и професионална работа от страна на Национални Архиви не остана незабелязана и от дъщерното ни дружество ЗАД "Булстрад Живот ВИГ", което също се довери и продължава да се доверява на компанията за съхранение на своите документи."

  • „Професионализмът и високото качество на предлаганите от „Национални Архиви“ услуги в областта на въвеждане на данни от документи, разработката и поддръжка на електронни архиви ни накара да се обърнем към тях за дигитализация на документи. Новият начин на работа от една страна оптимизира значително процесите, свързани с обработката на тези документи, а от друга - допринесе за повишаване качеството на предлаганите от нас услуги към крайни клиенти.“

  • "Национални Архиви обработиха хиляди документи професионално, качествено и в срок. Създаденият онлайн регистър с висока степен на защита и строго ниво на достъп вече се използва от общинските служители."

  • "Въведената нова организация на архивиране помага на нашите служители да се концентрират максимално върху основната ни дейност и е намалило разходите по това перо от бюджета ни без да говорим за оптимизацията на работния ни процес."

  • "Бързата реакция и обратна връзка от ваша страна доведе до пълното оптимизиране на цялата ни организация по документ оборота в компанията от оперативна, административна и логистична гледна точка."

Често задавани въпроси

Национални Aрхиви (Национални Архиви Корп. ЕООД) е иновативна българска аутсорс компания за управление на информация, съхранение на архив и дигитализация на бизнеса Признати сме на международно ниво със сертификати за управление на качеството и информационна сигурност в сферата на архивното дело по интегрирания стандарт ISO 9001:27001. Членове сме на международна организация ARIBA. Нашите услуги позволяват на над 200 местни и международни клиенти да оптимизират своите бизнес процеси, да съкратят оперативните разходи, свързани с документи с до 50%. Същевременно имат нужната информация винаги на клик разстояние, за да вземат бизнес решения.

Партньорската програма на Национални Архиви („Програма/та“) предоставя възможност за развитие на партньорските отношения с всеки, който познава услугите ни и има впечатления за тях.

Когато станете наш клиент чрез Партньорската програма, вие ще получите специална оферта.

След като изпратите информацията си, ние ще я прегледаме внимателно и ще се свържем с вас в рамките на следващия работен ден.

След изпращане на информацията, вие ще получите имейл с потвърждение. В случай, че не намерите такъв имейл във входящата си поща, моля проверете в папка „Спам“ или се свържете се с нас на program@nacorp-bg.com.

След като сключим договор вашите данни ще се обработват под правото на договорните отношения.

Национални Архиви е администратор на лични данни. Сертифицирани сме по GDPR и спазваме правилата за цялостност, достъпност и отчетност. Можете да изберете по всяко време дали да продължим да ги пазим с цел да получавате различни съобщения от нас, или да ги заличим напълно. (фопълнителна информация прочетете в т.7. „Лични данни“ от Общите условия на Партньорската програма).

Участието в Партньорската програма не ви обвързва с договор. Чрез Програмата можете да станете наш клиент като, ако това стане, в сила ще влезнат правилата на сключения договор. В случай, че по време на процеса по преговори решите, че не се нуждаете от услуги в областта на архивирането, или не сключим договор, можете да следвате стъпките, описани в т. 8. “Отказ от участие” отОбщите условия на Партньорската програма.

Партньорската програма е валидна за вас единствено, ако ни предадете документи за съхранение. Във формата за представяне по-горе на тази страница са посочени услуги, с които да комбинирате съхранението на документи и чрез които още по-лесно да управлявате данните и документите си. В случай, че се интересувате единствено от някоя от другите ни услуги – унищожение на документи, въвеждане на данни или дигитално решение за архив, разгледайте сайта ни или се свържете директно с нас.

Препоръка за услугите по архивиране и съхранение на Национални Архиви може да направи всеки един, който познава услугите ни или има положителни впечатления за тях и иска да ни препоръча, за да помогне на свои познати, колеги, партньори да подобрят работата си с документи и информация. В случай, че проявявате интерес, за нас ще бъде удоволствие да се включите като партньор, който ни препоръчва. Ако искате да разберете как ще можете да ни препоръчате, посетете тази страница.