Предоставяме всякакви решения за вашите архиви, за да помогнем на бизнеса ви да расте

Вие сте на страницата ни Партньорска Програма на Национални Архиви, защото ваш познат е разбрал, че търсите най-доброто решение за съхранение на вашите архиви.

Национални Архиви предоставя 360-градусови услуги по архивиране, съхранение, дигитализация и унищожаване.
Бързо. Сигурно. Надеждно.

Архивиране и съхранение на документите
Бърз достъп по всяко време
Гарантирана сигурност и спазени регулации

Представете ни се накратко

"*" показва задължителните полета

От какви отдели са класьорите / папките?*
Към кои от другите ни услугите бихте имали интерес?*

Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.

Как помагаме на нашите клиенти?

Въведената нова организация на архивиране помага на нашите служители да се концентрират максимално върху основната ни дейности и е намалило разходите по това бюро от бюджета ни без да говорим за оптимизацията на работния ни процес.
Специфичната, отговорна и професионална работа от страна на Национални Архиви не остана незабелязана и от дъщерното ни дружество ЗАД "Булстрад Живот ВИГ", което също се довери на компанията за съхранение на своите документи.
Национални Архиви обработиха хиляди документи професионално, качествено и в срок. Създаденият онлайн регистър с висока степен на защита и строго ниво на достъп вече се изпозлва от общинските служители.
Специфичната, отговорна и професионална работа, която Национални Архиви извърши с архивната ни документация по отношение на нейното описване, организиране, транспортиране, архивиране, съхранение и доставка на документи при поискване, доведе до пълното оптимизиране на цялата организация.
Търговска Банка Д АД издига в приоритети обслужването на клиентите, комфорта и конфиденциалността. Национални Архиви ни помогна да намерим бързо необходимите документи, което е от изключителна важност за нашата институция и удовлетворение на клиентите при справки.
Изключително много благодарим на „Национални Архиви“ за чудесното партньорство в този предизвикателен за нас проект, с огромен принос към един нов и съвременен начин за управление и съхранение на документите ни.

Често задавани въпроси

Партньорската програма на Национални Архиви („Програма/та“) предоставя възможност за развитие на партньорски отношения с всички лица, които имат положителни впечатления за услугите ни по архивиране.
След изпращане на информацията, вие ще получите имейл с потвърждение. В случай, че не намерите такъв имейл във входящата си поща, моля проверете в папка „Спам“ или се свържете се с нас на program@nacorp-bg.com.
Когато станете наш клиент чрез Партньорската програма, вие ще получите специална оферта.
След като сключим договор вашите данни ще се обработват под правото на договорните отношения.
Национални Архиви е администратор на лични данни. Сертифицирани сме по GDPR и спазваме правилата за цялостност, достъпност и отчетност. Можете да изберете по всяко време дали да продължим да ги пазим с цел да получавате различни съобщения от нас, или да ги заличим напълно. (фопълнителна информация прочетете в т.7. „Лични данни“ от Общите условия на Партньорската програма).
Участието в Партньорската програма не ви обвързва с договор. Чрез Програмата можете да станете наш клиент като, ако това стане, в сила ще влезнат правилата на сключения договор. В случай, че по време на процеса по преговори решите, че не се нуждаете от услуги в областта на архивирането, или не сключим договор, можете да следвате стъпките, описани в т. 8. “Отказ от участие” от Общите условия на Партньорската програма.
Партньорската програма е валидна за вас единствено, ако ни предадете документи за съхранение. Във формата за представяне по-горе на тази страница са посочени услуги, с които да комбинирате съхранението на документи и чрез които още по-лесно да управлявате данните и документите си. В случай, че се интересувате единствено от някоя от другите ни услуги – унищожение на документи, въвеждане на данни или дигитално решение за архив, разгледайте сайта ни или се свържете директно с нас.
Препоръка за услугите по архивиране и съхранение на Национални Архиви може да направи всеки един, който познава услугите ни или има положителни впечатления за тях и иска да ни препоръча, за да помогне на свои познати, колеги, партньори да подобрят работата си с документи и информация. В случай, че проявявате интерес, за нас ще бъде удоволствие да се включите като партньор, който ни препоръчва.
В случай, че имате допълнителни въпроси относно включването в Партньорската програма и заявяване на архивни услуги, свържете се с нас на program@nacorp-bg.com. Допълнителна информация за Партньорската програма на Национални Архиви, вижте в Общите условия на Партньорска програма.