Партньорска програма

Партньорска програма

Предоставяме всякакви решения за вашите архиви, за да помогнем на бизнеса ви да расте

Вие сте на страницата ни Партньорска Програма на Национални Архиви, защото ваш партньор е разбрал, че търсите най-доброто решение за вашите архиви.

Национални Архиви предоставя 360-градусови услуги по архивиране, съхранение, дигитализация и унищожаване.
Бързо. Сигурно. Надеждно.

Архивиране и съхранение на документите
Бърз достъп по всяко време
Гарантирана сигурност и спазени регулации

Представете ни се накратко

Как помагаме на нашите клиенти

  • „Изключително много благодарим на „Национални архиви“ за чудесното партньорство в този предизвикателен за нас проект, с огромен принос към един нов и съвременен начин за управление и съхранение на документите ни. Спечелиха ни със своя професионализъм и отдаденост в работата. Желаем им успехи!“

  • "Търговска Банка Д АД издига в свои приоритети обслужването на клиентите, конфорта и конфиденциалността. Национални Архиви ни помогна да намерим бързо необходимите документи, което е от изключителна важност за нашата институция и удовлетворение на клиентите при справки."

  • "Специфичната, отговорна и професионална работа от страна на Национални Архиви не остана незабелязана и от дъщерното ни дружество ЗАД "Булстрад Живот ВИГ", което също се довери и продължава да се доверява на компанията за съхранение на своите документи."

  • „Професионализмът и високото качество на предлаганите от „Национални Архиви“ услуги в областта на въвеждане на данни от документи, разработката и поддръжка на електронни архиви ни накара да се обърнем към тях за дигитализация на документи. Новият начин на работа от една страна оптимизира значително процесите, свързани с обработката на тези документи, а от друга - допринесе за повишаване качеството на предлаганите от нас услуги към крайни клиенти.“

  • "Национални Архиви обработиха хиляди документи професионално, качествено и в срок. Създаденият онлайн регистър с висока степен на защита и строго ниво на достъп вече се използва от общинските служители."

  • "Въведената нова организация на архивиране помага на нашите служители да се концентрират максимално върху основната ни дейност и е намалило разходите по това перо от бюджета ни без да говорим за оптимизацията на работния ни процес."

  • "Бързата реакция и обратна връзка от ваша страна доведе до пълното оптимизиране на цялата ни организация по документ оборота в компанията от оперативна, административна и логистична гледна точка."

Често задавани въпроси

Национални Aрхиви е българска частна компания, основана през 2006 година, с дългогодишен опит в сферата на управлението и съхранението на архиви и информация. Признати сме на международно ниво със сертификати за управление на качеството и информационна сигурност в сферата на архивното дело по интегрирания стандарт ISO 9001:27001. Работим с над 200 клиента от различни икономически сектори. Членове на международна организация ARIBA. Чрез услугите ни нашите клиенти се радват на висока степен на защита за информацията си, освободени офис пространства, оптимизация на процесите, свързани с проследимостта на документооборота и мигновен дигитален достъп до конкретен документ.

Партньорска програма НАК и Корпоративни партньори и Партньорска програма НАК + („Програма/та“) предоставя възможност за развитие на партньорските отношения с лоялните клиенти. Ако вие сте на тази страница, то вие се интересувате от архивни услуги.

Когато станете наш клиент чрез Партньорската програма вие ще получите някои привилегии. Също така и този, който ви е препоръчал - наш доволен клиент, или физическо лице, запознато с качеството на нашите услуги, получава награди под формата на отстъпки. Повече в т.3.5. “Награди под форма на отстъпки” в Общите условия на Програмата.

Най-добре е да попитатате този, който ви е насочил към нас как иска да впишете препоръката му. Ако изберете „Физическо лице“ - попълвате името на конкретния човек и исканите данни в полетата. Ако изберете „Юридическо лице“ - попълвате името на компанията, която ви е насочила към нас.

След като изпратите информацията си, ние ще я прегледаме внимателно и ще се свържем с вас в рамките на следващия работен ден.

След изпращане, вие ще получите имейл с потвърждение. В случай, че не намирате такъв имейл, моля, свържете се с нас.

След като сключим договор вашите данни ще се обработват под правото на договорните отношения.

Национални Архиви е администратор на лични данни. Сертифицирани сме по GDPR и спазваме правилата за цялостност, достъпност и отчетност. Можете да изберете по всяко време дали да продължим да ги пазим с цел да получавате различни съобщения от нас, или да ги заличим напълно. Повече - в т.7. „Лични данни“ от ОУ на Партньорската програма.

Партньорската програма не ви обвързва с договор. Чрез Програмата можете да станете наш клиент като, ако това стане, в сила ще влезнат правилата на сключения договор. Ако не сключим договор, или по време на процеса по преговори решите, че не желаете да изберете нас като партньор в архивирането, можете да следвате стъпките, описани в т. 8. “Отказ от участие” от ОУ от Партньорската програма.

Партньорската програма е валидна за вас единствено, ако ни предадете документи за съхранение. Във формата за представяне по-горе на тази страница са посочени услуги, с които да комбинирате съхранението на документи и чрез които още по-лесно да управлявате данните и документите си. В случай, че се интересувате от някоя от другите услуги, разгледайте сайта ни или се свържете директно с нас.

Партньорската Програма е създадена, вследствие на факта, че повече от половината ни клиенти са такива, след като настоящи клиенти бяха препоръчали услугите ни на тях. В случай, че сте доволни, за нас ще е удоволствие да се включите като партньор, който ни препоръчва. Ако искате да разберете как можете да ни препоръчате, се свържете с нас.

В случай, че имате въпрос за това как да се включите като Препоръчан в нашата Партньорска програма, свържете се с нас на sales@nacorp-bg.com.