Изпращане на препоръка – Партньорска програма на Национални Архиви

Партньорска програма

Препоръчайте Национални Архиви и спечелете

Създадохме Програмата за всеки наш клиент, който иска да ни препоръча. Партньорската програма на Национални Архиви стартира през Юни 2021 г. без да бъде ограничена от краен срок.
Image

Как можете да се включите?

  • 1. Познавате ли някой, който има нужда от архивиране?
  • 2. Препоръчайте ни на този, който има нужда от съхранение на документи.
  • 3. Той става наш клиент, като ни предава документи за архив.

И двамата печелите!

Вие ще получите до
1000 лв в отстъпки
Той - безплатни услуги

Ограничения в броя препоръки няма. Партньорските награди се получават след
всяка Успешна препоръка.

Step 1 of 2

Стъпка 1 от 2

Представете ни се

* Задължителни полета

Често задавани въпроси

Партньорската програма на Национални Архиви („Програма/та“) предоставя възможност за развитие на партньорските отношения с настоящи клиенти.

Ако вие сте доволни от получените услуги и благодарение на тях сте оптимизирали процеса си на работа с документи, то препоръчвайки Национални Архиви, вие можете да помогнете на свои познати или колеги да подобрят работата си с документи и информация. За всяка Успешна препоръка в рамките на Програмата, вие можете да получите до 1000 лв под формата на отстъпки. Вашият познат, който ще стане наш клиент през програмата за препоръки, също ще получи някои привилегии.

Ето как можете да ни препоръчате:
1. Попълнете в контактната форма по-горе името и имейла на човека, който търси решение за съхранение на своите архиви.
2. Когато получим данните, ние ще се свържем с него.
3. В случай, че сключим договор с него и след като ни предаде архив за съхранение, и вие, и този, на който сте препоръчали ще получите награди..

За всяка Успешна препоръка в рамките на Програмата, вие можете да получите до 1000 лв под формата на отстъпки от цената на използваните от вашата компания услуги (можете да прочетете повече в т. 3.5. „Партньорско възнаграждение“ от Партньорска програма).

За Успешна препоръка, по смисъла на т.3.4 от Общите условия на Програмата, се счита препоръка, която е довела до сключване на договор между Национални Архиви и Препоръчания и предаване на архив след сключването му. Вижте повече за "Успешна препоръка" в т.3.4. от Партньорската програма).

Можете да ни препоръчате на трети лица и компании, които имат нужда от услуги в областта на архивирането, в т.ч. ваш познат, клиент, партньор, приятел и/или друг.

След като попълните името и имейла на човека, който се интересува от архивни услуги, той ще получи имейл, водещ към страница, където да се представи. Там той попълва исканата информация и ни я изпраща. След като я получим се свързваме с него в рамките на следващия работен ден и в случай, че преговорите между нас и този, който сте препоръчали, доведат до сключване на договор и предаване на архив, ще получите своята награда.

След като подпишем договор с този, който сте Препоръчали и ни предаде архив, вие ще получите имейл, в който ще опишем как ще получите своята награда.

Национални Архиви не поставя лимит на броя на препоръките, които можете да направите.

Национални Архиви предоставя награди за всяка Успешна препоръка.

Национални Архиви не поставя ограничения за каналите, по които можете да разпространите информация за Партньорската програма на Национални Архиви. Това може да е устно - към приятели, познати, колеги или чрез социални мрежи.

В случай, че имате още въпроси за това как да се включите като Препоръчващ в нашата Партньорска програма, свържете се с нас на program@nacorp-bg.com.