fbpx

Изпращане на препоръка – Партньорска програма на Национални Архиви

Партньорска програма

Препоръчайте Национални Архиви и спечелете

Създадохме Програмата за всеки, който иска да ни препоръча. Партньорската програма на Национални Архиви стартира през Юни 2021 г. без да бъде ограничена от краен срок.
Image

Как можете да се включите?

  • 1. Познавате ли някой, който има нужда от архивиране?
  • 2. Препоръчайте ни на този, който има нужда от съхранение на документи.
  • 3. Той става наш клиент, като ни предава документи за архив.

И двамата печелите!

Вие ще получите до
1000 лв Партньорско възнаграждение
Той - специална оферта

Ограничения в броя препоръки няма. Партньорските възнаграждения се получават след
всяка Успешна препоръка.

Step 1 of 2

Стъпка 1 от 2

Представете ни се

* Задължителни полета

Често задавани въпроси

Партньорската програма на Национални Архиви („Програма/та“) предоставя възможност за развитие на партньорски отношения с всички лица, които имат положителни впечатления за услугите ни по архивиране.

Препоръчвайки Национални Архиви, вие можете да помогнете на свои познати или колеги да подобрят работата си с документи и информация. За всяка Успешна препоръка в рамките на Програмата, вие можете да получите до 1000 лв Партньорско възнаграждение. Същевременно Вашият познат, който ще стане наш клиент през Програмата, ще получи специална оферта.

Ето как можете да ни препоръчате:
1. Попълнете в контактната форма по-горе името и имейла на човека, който търси решение за съхранение на своите архиви.
2. Когато получим данните, ние ще се свържем с него.
3. В случай, че сключим договор с него и след като ни предаде архив за съхранение, и вие, и този, на който сте препоръчали ще получите награди..

За всяка Успешна препоръка в рамките на Програмата, вие ще получите брутно Партньорско възнаграждение в размер до 1000 лв. (повече информация в т. 3.5. „Партньорско възнаграждение“ от Партньорска програма).

За Успешна препоръка, вие получавате Партньорско възнаграждение. „Успешна препоръка“ е препоръка, която е довела до сключване на договор между Национални Архиви и Препоръчания и предаване на архив след сключването му.

Можете да ни препоръчате на трети лица и компании, които имат нужда от услуги в областта на архивирането, в т.ч. ваш познат, клиент, партньор, приятел и/или друг.

След като попълните името и имейла на човека, който се интересува от архивни услуги, той ще получи имейл, водещ към страница, където да попълни информация. В случай, че преговорите между нас и този, който сте препоръчали, доведат до сключване на договор и предаване на архив, ще получите своето Партньорско възнаграждение.

След като този, който сте ни препоръчали ни предаде архив, вие ще получите имейл, в който ще опишем как ще получите своето Партньроско възнаграждение.

Национални Архиви не поставя лимит на броя на препоръките, които можете да направите.

Национални Архиви предоставя награди за всяка Успешна препоръка.

Национални Архиви не поставя ограничения за каналите, по които можете да разпространите информация за Партньорската програма на Национални Архиви. Това може да е устно - към приятели, познати, колеги или чрез социални мрежи.

В случай, че имате още въпроси за това как да се включите като Препоръчващ в нашата Партньорска програма, свържете се с нас на program@nacorp-bg.com. За повече информация вижте Общите Условия на Партньорска програма на Национални Архиви.